De Zonneparel 06.jpg Zonneparel 02.jpg De Zonneparel 03.jpg De Zonneparel 04.jpg De Zonneparel 05.jpg De Zonneparel 08.jpg De Zonneparel 07.jpg De Zonneparel 02.jpg

Ouderraad (OR)


De ouders van de Ouderraad helpen mee met de organisatie van veel activiteiten op school. Wij ouders willen op deze manier de juffen en meester(s) helpen naar school gaan nóg leuker te maken voor de kinderen!

Een paar voorbeelden van activiteiten:

  • Sinterklaasfeest
  • Kerstviering
  • Voorleesontbijt
  • Paasviering
  • Avondvierdaagse
  • EHBO cursus
  • Sportactiviteiten
  • Schoolreis
  • Eindfeest groep 8

Naast deze praktische zaken wil de Ouderraad de brug zijn tussen de ouders en de schoolorganisatie. Als er leuke of minder leuke onderwerpen zijn die aandacht nodig hebben kan dit doorgegeven worden aan de Ouderraad. De Ouderraad kan samen met de schoolleiding helpen een oplossing voor een probleem te vinden of juist zorgen voor een gezellige activiteit waar misschien behoefte aan is.
De Ouderraad draagt ook een steentje bij aan: het veilig naar school gaan, je veilig voelen op school, een schone en gezonde omgeving voor de kinderen op school creëren. Wat vindt u goed gaan? Wat kan er beter? Welke ideeën heeft u? Laat ons weten wat u bezig houdt!
U kunt de ouders van de Ouderraad persoonlijk benaderen of mailen naar de OR- voorzitter: qunera@casema.nl

De jaarlijkse ouderbijdrage die u betaalt voor uw kind(eren) gaat naar bovenstaande activiteiten. Aan het begin van elk schooljaar krijgt u een factuur per mail toegestuurd. Stichting Leergeld kan u tegemoet komen in de kosten. De stichting bepaalt of u in aanmerking komt voor de (gedeeltelijke) vergoeding.

Wilt u ook meehelpen in de Ouderraad? Graag! Meldt u zich aan bij de voorzitter.


De samenstelling is als volgt: van links naar rechts:OR2015.jpg
Hallo, ik ben Marleen Soputan - Harteman, ik ben 30 jaar en moeder van Shekina (8 jr. groep 5), Agalia (6 jr. groep 3) en Eliana (5 jr. groep 1). Ik ben gek op kinderen en ben actief in de kerk. Ik hou van gezelligheid en ga graag op stap om te genieten van het leven en van mijn vrienden en familie. Ik zit in de OR omdat ik een grote passie voor kinderen heb. Elk kind is belangrijk!

Hallo, ik ben Qunera von Bannisseht, moeder van Ruben (9 jr., groep 6). Ruben heeft nog een grote broer Raymond (23 jr.) en een grote zus Sharon (19jr.), zij hebben ook op De Windroos gezeten. Ik werk drie dagen als laborant op de afdeling Radiologie in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Van april tot september ben ik vaak te vinden op de moestuin, zelf groenten kweken, heerlijk! In de wintermaanden ben ik op een andere manier bezig met mijn handen: haken, breien, quilten… En ik probeer ook nog twee maal per week hard te lopen. Never a dull moment. Al een paar jaar ben ik nu actief in de Ouderraad. Sinds twee jaar ben ik voorzitter. Ik vind het leuk om met leerkrachten mee te denken en ideeën uit te werken omtrent schoolactiviteiten

Hallo, ik ben Annemarie Cildir, moeder van Nick (10 jr., groep 6) en Dimitri (17 jr.). Ik werk nu 10 jaar bij het Openbaar Ministerie. Mijn hobby’s: koken en dingen ondernemen met vrienden en vriendinnen. Bijv. naar concerten gaan, uit eten gaan etc. Bij de Ouderraad vind ik het leuk om dingen te organiseren en ik ben nieuwsgierig. Ook ben ik nog druk met de administratie van ons eigen bedrijf (montagewerk, verwarming- en loodgieterswerk)

Hallo, ik ben Tamara Ouwerkerk, moeder van Tygo (9jr. groep 5) en Lars (5 jr. groep 2). Ik werk al 18 jaar als praktijkassistente in een huisartsenpraktijk (de leukste van Amersfoort). Mijn hobby’s: leuke, gezellige dingen ondernemen met mijn gezin en vrienden, hardlopen en skeeleren. In januari 2014 ben ik gevraagd om de Ouderraad te komen versterken. Ik vind het heel leuk om mee te helpen met de schoolactiviteiten. Leuk om betrokken te zijn bij de school. Vanaf september 2015 heb ik de penningmeester taak op me genomen.

Hallo, ik ben Egon Grootveld, vader van Naȉke (9 jr. groep 6), Vianne (7 jr.) en Yara (bijna 4 jaar). Ik werk als zorgbeveiliger en brandweerman bij het UMC Utrecht. Met mijn gezin wandel ik graag en sinds kort zit ik bij het Rode Kruis. Ik zit in de Ouderraad om mee te denken over de verschillende activiteiten op school en om praktisch bij te staan in bijvoorbeeld het halen van boodschappen voor het Voorleesontbijt.

© Basisschool De Windroos - Ontwerp: Koning Harder - Technische realisatie: QplusQ